Inbjudan till stegen 2020

Hej på er och hoppas ni haft en riktigt god jul.
Efter ett litet uppehåll sedan innan jul är det äntligen dags för en ny omgång av stegen. Det blir den sjätte omgången och den första 2020. Vi missbedömde intresset för Masters runt jul så den blev inställd. Vi ger inte upp så enkelt. Masters är ett koncept som vi tycker verkar roligt så därför gör vi ett nytt försök senare i vår.

Inbjudan:

Vad: Stegen omgång 1 2020När: 2019-01-13 till 2019-02-16

Pris: 1500 kronor per lag 

Hur anmäla 1: Mejl till mellby.padelklubb@gmail.com med information om spelare och lagnamn.Hur anmäla 2: Swish till klubben (123 650 79 17) med information om vem som betalt och i vilket lag du tillhör (exempel: ”Håkan Magnusson betalt för Lag Magnusson/Nilsson”).Hur anmäla sig 3: Swisha enbart avgiften för stegen i samma swish – vi vill ha en separat swish för medlemsavgiften.Anmäl senast: 2020-01-05
Det är också ett nytt år och det innebär också att medlemsavgifterna ska betalas. Är du över 21 år betalar du 300 kronor. Är du under 21 år betalar du 100 kronor. För den avgiften får du spela stegen, americano, rabatter i shopen och på viss banhyra i hallen.
Betalade du medlemsavgift för 2019 i november eller december behöver du inte betala medlemsavgift för 2020.Hur betala medlemsavgift: Swisha medlemsavgiften till 123 650 79 17 med information om vem du betalar för (namn på alla du betalar för) och att det är ”Medlemsavgift 2020”.Exempel: ”Medlemsavgift 2020 – Håkan Magnusson”
Stegen startar igen under vecka 3. Då det är sex lag i varje serie så spelar varje lag fem matcher. Det innebär att första omgången för året tar slut lagom till sportlovet (vecka 8). Den andra omgången är tänkt att starta vecka vecka 10 eller vecka 11 och pågå till slutet av mars.
Reglerna är de samma som tidigare så det enda ni behöver göra är att anmäla er till kommande omgång.Vi vill trycka på ett par saker som uppkommit under spelets gång:1. Var noga med att berätta för era motståndare om ni satt in reserver.2. Var noga med att följa reglerna för reserv (spelaren ni sätter in får INTE spela i en högre serie).3. Vi vet att det är tävling och att det är intressant att vinna varje match men uppträd på ett sportsmannamässigt sätt (tacka för match etc.)
Lite annat som vi planerar för er under 2020:1. Köpa in en bollmaskin som medlemmar kan hyra för ett förmånligt pris2. Fortsatt träning för barn och unga3. Fortsatta padelevents såsom americanos etc.

Regler för stegen

Regler för stegen:

● De två främsta lagen i varje division flyttas upp en division. De två sämst placerade lagen flyttas ned en division.

● Varje match avgörs som tresetsmatcher eller maximalt 90 minuter. Vid 6-6 i ett set avgörs setet genom tie-break. Vid 1-1 i set efter 90 minuter räknas game; det vill säga att om ena paret leder med 3-2 i tredje set vinner det ledande laget. Är matchen avgjord före 90 minuter är det tillåtet att träna på banan.

● Man ska vara på plats i hallen 15 minuter före matchstart.

● Matchresultatet rapporteras av paren på banan via Ligaspel. Om man inte rapporterat in sitt matchresultat senast dagen före nästa omgång får man noll poäng. Det åligger det vinnande laget att rapportera matchresultatet.

● Segrare i gruppen är den med flest poäng. Skulle fler än två lag hamna på samma poäng räknas gameskillnad (+/-) först och därefter antal vunna game. Därefter räknas inbördes möten. Om det är totalt lika efter det arrangeras ett omspel mellan de lagen som står lika.

● Det är tillåtet att ta in jämnbra reserv och denna reserv ska godkännas av motståndare senast 3 timmar innan matchstart. Reserven ska spela i samma division eller divisionen under.

● Varje lag får maximalt innehålla tre spelare. Om ett lag inte får ihop folk tar laget in reserv enligt ovanstående punkt.

● Om man tvingas flytta matchen så står man för kostnaden för den nya banhyran själv. För att undvika matchflytt så ska man kolla om man kan sätta in en reserv. Om ett lag lämnar w.o blir resultatet 6-0, 6-0, 6-0. Den ordinarie tiden på banan ansvarar man själv för genom att antingen sälja tiden eller använda den för träning.

● Om ett lag hoppar av stegen tas lag på kö in. Mellby Padelklubb tar sig rätten att ändra om i grupperna i dessa fall för att få så jämna matcher som möjligt.

● Hemmalaget står för nya bollar

● Serieindelningen kommer att vara herr- dam och mixedserier

● Pris: 150 kronor per match och per man plus medlemskap i Mellby padelklubb, 300 kr för vuxna och 100 kr för ungdomar upp till 21 år.

  • Rena ungdomslag där hela laget består av spelare som är under 21 år betalar halva startavgiften.

● Startdatum: Vecka 3 2020

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: